Nieuws uit de club

29/08/2021

De vaccinaitecampagne loopt als een trein. De versoepelingen worden terug ingezet en Bujin Goshinjutsu Zottegem kan terug starten met de trainingen en het nieuwe seizoen.

Eerste training van het seizoen: zaterdag 04/09/2021 in de dojo van de sportzaal Helios!

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen op de website van de Vlaamse Goshinjutsu Federatie!

Tot binnenkort!!!


Spijtig genoeg zijn er terug geen trainingen omwille van de maatregelen COVID-19.  We hopen van harte dat we zo snel mogelijk terug mogen hervatten!!


13/09/2020

Ondertussen zijn we 4 trainingen verder in de 2e fase van het coronatijdperk, waar we terug kunnen sporten. Met veel plezier zien we dat ook in het nieuwe seizoen de leden hun weg terug gevonden hebben naar de dojo. Ondertussen hebben ook een paar nieuwe leden hun weg gevonden naar de dojo.  Welkom! We gaan er samen terug een mega jaar van maken! 


30/05/2020

Beste sportievelingen,

We weten ondertussen wat Covid-19 van impact gehad heeft op ons sociaal- en werkleven.  Spijtig genoeg hebben we onze trainingen moeten annuleren.  Maar... dinsdag 26/05 hebben we de trainingen, weliswaar op een alternatieve manier, kunnen hervatten. Weliswaar rekening houdend met de genomen maatregelen door de regering.

Het deed deugd om jullie allemaal eens terug te zien. En ik mag veronderstellen dat iedereen zich wat geamuseerd heeft.  Voorlopig blijven de technieken beperkt tot het gedeelte junbi undo en karate.  We blijven verder afspreken op de normale trainingsuren voor deze sessies.

Tot binnenkort!


12/03/2020

Al enkele weken beheerst de uitbraak van het corona-virus de hoofdpunten van het nieuws, en zoals verwacht bleef de uitbraak daarvan in België niet uit. Als jullie de actualiteit een beetje volgen is het coronavirus een extreem besmettelijk virus en hebben de diverse regeringen in ons land maatregelen getroffen voor bepaalde sportevenementen.
Jullie gezondheid ligt ons dan ook nauw aan het hart.

Daarom nemen we de volgende maatregelen:
Er wordt door de club tot 1 april niet meer collectief deelgenomen aan stages, federale trainingen of kata trainingen.

De trainingen intern de club gaan voorlopig nog door. Maar bij ook maar enig symptoom van verkoudheid, koorts, griepachtig gevoel of keelpijn, gelieve thuis te blijven en niet aanwezig te zijn op de training zodat de andere leden niet besmet geraken, zelfs al is het achteraf bekeken geen COVID-19.

Het bestuur van de club houdt de actualiteit nauwlettend in het oog en probeert jullie hiervan verder zo goed mogelijk op de hoogte te houden.


08/03/2020: Proficiat aan de VGF voor de organisatie van de OMAE.  Een leuke en leerrijke ervaring met Shihan Sébastien Damhaut. De voltallige club heeft genoten van de stage.


21/12/2019: Vandaag de laatste training van van het jaar.  Geniet allemaal van een deugddoende vakantie!


01-02/12/2019: Zoals ieder jaar was Gasshuku weer de moeite. Bedankt Danny en Frank!


22/09/2019: Jawel, onze club loopt vandaag met 5 mee met de Colorrun in Zottegem! Go Guillaume, Staf, Alex, Anica en Bart!!!