Nieuws uit de club

23/08/2023:

De nieuwe dojo is klaar en wij zijn volop bezig met de verhuis. Nieuw adres, Wurmendries 44 in Zottegem! 


04/06/2023:

Beste sportvrienden,


Het seizoen 2022-23 loopt op zijn einde. Daarbij is het ook het einde van de dojo Helios. De sporthal en de dojo krijgen binnenkort een andere bestemming. Voor 21 jaar is de dojo onze vertrouwde thuishaven geweest waar iedere week getraind en gezweet werd en waar we toch enkele toffe momenten hebben mogen beleven. Zaterdag 10 juni is de laatste training van Bujin Goshinjutsu Zottegem in de vertrouwde dojo Helios.


Op 11 juni wordt de tatami afgebroken. Vanaf 12 juni breekt de stad de onderbouw af en gaan ze die overbrengen naar het KAZ en gebruiken wat er gerecupereerd kan worden om een nieuwe vaste tatami te maken. 


Vanaf 13 juni tot en met 1 juli trainen we verder in de polyvalente zaal van de Bevegemse Vijvers. De dagen en de uren blijven dezelfde.


Vanaf zaterdag 2 september hebben we een nieuwe locatie. Vanaf dan traint Bujin Goshinjutsu in het:

KAZ, Wurmendries 44, 9620 Zottegem.


We sluiten een hoofdstuk af en beginnen aan een nieuw.


21/04/2023: Bujin Goshinjutsu Zottegem stelt met trots het nieuwe logo voor. Met dank aan Glenn Verbeeren voor het ontwerp. We hebben ervoor gekozen om in de traditionele Japanse kleuren te blijven met het behoud van de Kabuto (Helm). De Japanse karakters van de stijlgroep Wago Ryu Goshinjutsu zijn eveneens verwerkt in het logo. Via deze weg: Dank je wel Glenn!


02/01/2023: Het bestuur van Bujin Goshinjutsu Zottegem wenst jullie een gezond en sportief 2023! Dit jaar staat er toch wel wat op het programma van de club.  De Vlaamse Goshinjutsu Federatie VZW is gestopt op 01/01/2023. De clubs die deel uitmaken van de federatie blijven uiteraard bestaan en we gaan verder onder de koepel van het FROS Mulitsport Vlaanderen onder de stijlgroep Wago Ryu Goshinjutsu.  We bedanken hierbij het secretariaat en het bestuur van de Vlaamse Goshinjutsu voor hun jarenlange inzet!


Eveneens staat er dit jaar een verhuis op de planning. Zoals in de media verschenen wordt het complex van de sportzaal Helios gesloten en verhuizen de clubs naar de verschillende sportzalen in de omgeving.  Voor de Judo Zottegem en voor Bujin Goshinjutsu start het nieuwe seizoen in september in het KAZ.


Op 22 en 23 april 2023 gaat de jaarlijkse Gasshuku door! Terug een feest voor de Goshinjutsu!


Geniet nog van een welverdiende vakantie, we starten terug op dinsdag 10 januari!Het is wat stil geweest op de site van de club, maar dat betekent niet dat we niet minder actief geweest zijn.  Het vorige seizoen hebben we in schoonheid kunnen afsluiten en met veel hoop en goede moed kijken we verder naar de start van het nieuwe seizoen.


Op 03/09/2022 trainen we het nieuwe seizoen terug op gang.  Op naar een seizoen met federale trainingen, kata-trainingen en terug het ondertussen gekende Gashukku-weekend.

Tot zaterdag!


29/08/2021

De vaccinaitecampagne loopt als een trein. De versoepelingen worden terug ingezet en Bujin Goshinjutsu Zottegem kan terug starten met de trainingen en het nieuwe seizoen.

Eerste training van het seizoen: zaterdag 04/09/2021 in de dojo van de sportzaal Helios!

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen op de website van de Vlaamse Goshinjutsu Federatie!

Tot binnenkort!!!


Spijtig genoeg zijn er terug geen trainingen omwille van de maatregelen COVID-19.  We hopen van harte dat we zo snel mogelijk terug mogen hervatten!!


13/09/2020

Ondertussen zijn we 4 trainingen verder in de 2e fase van het coronatijdperk, waar we terug kunnen sporten. Met veel plezier zien we dat ook in het nieuwe seizoen de leden hun weg terug gevonden hebben naar de dojo. Ondertussen hebben ook een paar nieuwe leden hun weg gevonden naar de dojo.  Welkom! We gaan er samen terug een mega jaar van maken! 


30/05/2020

Beste sportievelingen,

We weten ondertussen wat Covid-19 van impact gehad heeft op ons sociaal- en werkleven.  Spijtig genoeg hebben we onze trainingen moeten annuleren.  Maar... dinsdag 26/05 hebben we de trainingen, weliswaar op een alternatieve manier, kunnen hervatten. Weliswaar rekening houdend met de genomen maatregelen door de regering.

Het deed deugd om jullie allemaal eens terug te zien. En ik mag veronderstellen dat iedereen zich wat geamuseerd heeft.  Voorlopig blijven de technieken beperkt tot het gedeelte junbi undo en karate.  We blijven verder afspreken op de normale trainingsuren voor deze sessies.

Tot binnenkort!


12/03/2020

Al enkele weken beheerst de uitbraak van het corona-virus de hoofdpunten van het nieuws, en zoals verwacht bleef de uitbraak daarvan in België niet uit. Als jullie de actualiteit een beetje volgen is het coronavirus een extreem besmettelijk virus en hebben de diverse regeringen in ons land maatregelen getroffen voor bepaalde sportevenementen.
Jullie gezondheid ligt ons dan ook nauw aan het hart.

Daarom nemen we de volgende maatregelen:
Er wordt door de club tot 1 april niet meer collectief deelgenomen aan stages, federale trainingen of kata trainingen.

De trainingen intern de club gaan voorlopig nog door. Maar bij ook maar enig symptoom van verkoudheid, koorts, griepachtig gevoel of keelpijn, gelieve thuis te blijven en niet aanwezig te zijn op de training zodat de andere leden niet besmet geraken, zelfs al is het achteraf bekeken geen COVID-19.

Het bestuur van de club houdt de actualiteit nauwlettend in het oog en probeert jullie hiervan verder zo goed mogelijk op de hoogte te houden.


08/03/2020: Proficiat aan de VGF voor de organisatie van de OMAE.  Een leuke en leerrijke ervaring met Shihan Sébastien Damhaut. De voltallige club heeft genoten van de stage.